Schlagersnack

Martha och Evelina träffas en gång i veckan och snackar schlager.

Martha & Evelina

Avsnitt 1

Nu kör vi!

 

Pilotavsnittet av Schlagersnack inleds med att vi taggar igång inför melodifestivalens första deltävling. Vi går bland annat igenom helgens lineup och spekulerar kring huruvida startnummer kan spela någon roll… Detta och massa annat skoj! Nuuu kör vi!

Avsnitt 2

Melloprinsarna

 

Andra avsnittet av schlagersnack är här! Martha och Evelina gästas av mellofantasten (men framförallt skåningen) Astrid som lär dem ett och annat om bla John Lundvik och Hall Of Fame. Ska en chipspåse delta i kommande deltävling? Och vad tillförde egentligen kvinnan med tvättbrädan? Detta och mycket mer i avsnitt nr 2!

Avsnitt 3

Kebabpizza slivovitza!

 

I avsnitt 3 av Schlagersnack slungas Martha och Evelina tillbaka till 2010 talet. Låtliste-experten Alexander svänger förbi i studion och går igenom de genom tiderna bästa mellobidragen som det gick på tok sämre för än vad de förtjänade. Det snackas deltävling 2 och förutspås en solklar vinnare inför deltävling 3. Hämta din fjäderboa så kör vi igång!

Avsnitt 4

Martin, Shellback och G:son

 

Alla bidrag är framförda!! Martha och Evelina är återigen på plats i studion och kör en recap på deltävling tre och fyra. Kommer Evelina någonsin förstå Marthas pyramid? Varför hoppar Thomas G:son i greenroomsoffan? Och framförallt – finns Bagges bakgrund på Youtube i 720p?

Avsnitt 5

Barfotatrenden

 
Välkommen tillbaka! I veckans avsnitt har Martha och Evelina med sig klädexperten Alva som ratar artisternas outfits. Det diskuteras också om American Song Contest, göteborgarnas patriotism och alla dessa barfota artister. Följ med i en genomgång av andra chansen och upptaggningen inför helgens FINAL!

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Thea Fahlberg
stationschef@umeastudentradio.se