Håll I Hatten

I den här podden lyfter vi nutida provokativa ämnen som vi inte alltid känner oss bekväma att prata om, ämnen som provocerar oss, upprör och lyfter diskussion. Välkomna in!

SIMON & MICHEL

Avsnitt 1

Pilot

 
I vårt första avsnitt snackar vi Margaux, vad hände egentligen där? Vi delar ut veckans dumstrut, till någon eller några som betett sig riktigt illa och ni får även chansen att lära känna oss lite bättre, vad är våra första vårtecken? Välkomna in!
Avsnitt 2

P-kondomer, Proteinpulver och pruttar på burk

 
I det här avsnittet snackar vi manliga preventivmedel, vad finns det för män? och varför finns det inte fler? Vi tar även upp en av årens kanske hetaste diskussioner, Onlyfans, och den så kallade SIMP-kultur som tillhör.
Avsnitt 3

Turism, burgare och abortlagar

 Vi är tillbaka, efter en lite längre paus! I det här avsnittet får ni catcha-upp på våra bravader den senaste tiden. Vi snackar också Italiens turism, Schweiziska burgare och USA:s abortlagar. Häng med!

Avsnitt 4

Åldersnoja, sambos och icks

I det här avsnittet snackar vi konceptet att bli äldre, den sociala press det innebär och att planera framtiden med en partner. Vi lyfter även omtalade ”icks” och ni får ta del av några av våra personliga.