Schlagersnack 2.0

Evelina och Johannes sänder live från USR:s studio en gång i veckan och snackar Schlager.

Evelina Engman och Johannes Hjalmar

Avsnitt 1

Schlagersnack från 9/2

(Livesänt!) Evelina Engman och Johannes Hjalmar välkomnar er till årets upplaga av Schlagersnack på USR! Efter första avsnittet står det klart att ingen kan melodifestivalen så bra som Johannes, att Victor Crone hade halva inne 2019 och att Evelina är ungefär en sexa. Självklart snackar vi också årets upplaga och taggar upp inför den andra deltävlingen i Linköping. Häng på vettja!

Avsnitt 2

Schlagersnack från 16/2

(Livesänt!) Under veckans avsnitt av Schlagersnack är det programledare i fokus! Vilka har egentligen varit bäst på att programleda melodifestivalen? Dessutom slängs Evelina och Johannes tillbaka i tiden… mera bestämt till Skellefteå Kraft Arena 2013!

Avsnitt 3

Schlagersnack från 23/2

(Livesänt!) Johannes Mellokingen Hjalmar har fyllt 20 år! Och får en fantastisk present av Evelina! Det snackas också andraplatser, och specifikt sådana som kanske egentligen skulle vunnit. Och kommer Sverige representeras av två norrmän? Ja det återstår att se…
Avsnitt 4

Schlagersnack från 2/3

Himmel och pannkaka vilken bra sista deltävling det blev! Det diskuteras våtmarker, katt-carola och såklaaart loreen. Denna gudinna. Dessutom har Evelina skräddarsytt ett MELLOQUIZ till Johannes – lyssna och delta du med!
Avsnitt 5

Schlagersnack från 8/3

Ikoniska mellodeltagare!! Ja det finns ju hur många som helst. Johannes och Evelina listar upp några av dem, och pratar självfallet om semifinalen och den kommande… FINALEN!! Det blir kul, häng på!
Avsnitt 6

Schlagersnack från 23/3

(Livesänt!) Johannes och Evelina är tillbaka efter en kort tids ofrivilligt uppehåll! Hur bra var egentligen finalen på en skala? Vilka är de allra DÅLIGASTE bidragen genom historien? Och kanske framförallt, vilka låtar ska man spela under en förlossning?

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Astrid Einarsson
stationschef@umeastudentradio.se