Nämen!

 
En podcast där två nyblivna vänner navigerar sig genom studentlivet i Umeå. Häng med Alice och Sofia när de snackar om relationer och sex, allt om studentlivet och andra roliga (ofta lite pinsamma) ämnen. 

Välkomna!

Avsnitt 1

Pilotavsnitt

 
Nämen! Välkommen! I vårt första avsnitt får ni veta lite om vilka vi är. Vi pratar också om att Alice ska på dejt, våra planer i helgen och att killar vill bli behandlade som hundar. Det blir kul!
Avsnitt 2

Peta naveln i soffan?

 
I det här avsnittet pratar vi bland annat om våra dealbreakers, våra SM-guld och Alice predikar om varför Sofia bör testa på äldre män. Det blir kul!
Avsnitt 3

Förfest 14.00

 
Åh nej! Sofia har bakisångest, Alice har varit wingman och tre öl för 75kr = farligt! Obs! Inslag av livepodd, det blir kul!
Avsnitt 4

F**k you, där är dörren!

 
Ett mysigt morgonavsnitt där vi bland annat pratar om dialekter, dejtinglivet och att Alice har skickat ett flirtigt sms fel… Det blir kul!
Avsnitt 5

Tio fyllesamtal

 
Alice ballar ur, Sofia stör sig på drivna människor och varför vill Alice träffa kungen??? Det blir kul!
Avsnitt 6

Biten i näsan.

 
Tillbaka i studion efter lång paus , låt oss prata ikapp. De bli kul!
Avsnitt 7

Ångest på savannen

En gäst i studion med ångest av alla dess slag på schemat. Vi kommer även fram till att Alice har haft lite sex och Sofia har bakisångest. Det blir kul!
Avsnitt 8

OMG I WILL EXPLODE!

Bättre sent en aldrig! I detta avsnitt berättar vi om våran upplevelse av B-uppsatsen men även hur firade våran valborg. Alice fuldansar sig genom livet som sambo och detta ska Sofia snart också prova påt. Det blir kul!
Avsnitt 9

Alice är kär?

Efter ett långt uppehåll är vi tillbaka i studion och pratar om allt från Alice sommar i Norge, Sofias kändismöten och vi betygsätter varandras ligg. Det blir kul!
Avsnitt 10

Bisexuella elefanter

I dagens avsnitt tar vi bland annat fram lösningar på höstdepression och förkylningar, Sofia berättar om sin rädsla för chihuahuor och Alice delar med sig om fakta som alla borde veta. Det blir kul!
Avsnitt 11

Adventskalender 1/4- 2022

Adventskalender 1/4 . I detta avsnitt pratar vi om hur man kan tänka när man köper julklappar men även lite fakta om julen som man kanske inte viste.
Avsnitt 12

Adventskalender 2/4- 2022

Adventskalender 2/4 – I detta avsnitt slår Sofia ett slag för julfilmen Die Hard. Alice vet vad advent betyder och hur mycket julskinka vi äter i Sverige varje Jul. Men frågan är kan Sofia detta? De blir kul!
Avsnitt 13

Adventskalender 3/4- 2022

Adventskalender 3/4 – I dagens avsnitt pratar vi om lucia, årets kanske mysigaste firande! Vi tar tillsammans reda på hur tokiga vi egentligen är i julen och så bjuder vi på kluriga rim i vår rimstuga. Det blir kul!
Avsnitt 14

Adventskalender 4/4- 2022

Köttbullar, prinskorvar och grisfötter(?) diskuteras när Sofia och Alice går igenom julafton och alla dess traditioner. Alice fyller 24 år dagen till ära vilket två år yngre Sofia tycker är gammalt som gatan. Lyssna även till vad vi är tacksamma över nu i juletid när vi avrundar årets adventskalender. Det blir kul men framförallt – juligt!
Avsnitt 15

Köttätaren på hallgolvet

Lång paus men mycket har hänt. Alice blir tydligen ett djur på fyllan och Sofia vill dricka 3 gånger i veckan, varje vecka. Studentlivet är mer händelserikt än någonsin, häng med! Det blir kul!

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Astrid Einarsson
stationschef@umeastudentradio.se