Nämen!

 
En podcast där två nyblivna vänner navigerar sig genom studentlivet i Umeå. Häng med Alice och Sofia när de snackar om relationer och sex, allt om studentlivet och andra roliga (ofta lite pinsamma) ämnen. 

Välkomna!

Avsnitt 1

Pilotavsnitt

 
Nämen! Välkommen! I vårt första avsnitt får ni veta lite om vilka vi är. Vi pratar också om att Alice ska på dejt, våra planer i helgen och att killar vill bli behandlade som hundar. Det blir kul!
Avsnitt 2

Peta naveln i soffan?

 
I det här avsnittet pratar vi bland annat om våra dealbreakers, våra SM-guld och Alice predikar om varför Sofia bör testa på äldre män. Det blir kul!
Avsnitt 3

Förfest 14.00

 
Åh nej! Sofia har bakisångest, Alice har varit wingman och tre öl för 75kr = farligt! Obs! Inslag av livepodd, det blir kul!
Avsnitt 4

F**k you, där är dörren!

 
Ett mysigt morgonavsnitt där vi bland annat pratar om dialekter, dejtinglivet och att Alice har skickat ett flirtigt sms fel… Det blir kul!
Avsnitt 5

Tio fyllesamtal

 
Alice ballar ur, Sofia stör sig på drivna människor och varför vill Alice träffa kungen??? Det blir kul!
Avsnitt 6

Biten i näsan.

 
Tillbaka i studion efter lång paus , låt oss prata ikapp. De bli kul!
Avsnitt 7

Ångest på savannen

En gäst i studion med ångest av alla dess slag på schemat. Vi kommer även fram till att Alice har haft lite sex och Sofia har bakisångest. Det blir kul!
Avsnitt 8

OMG I WILL EXPLODE!

Bättre sent en aldrig! I detta avsnitt berättar vi om våran upplevelse av B-uppsatsen men även hur firade våran valborg. Alice fuldansar sig genom livet som sambo och detta ska Sofia snart också prova påt. Det blir kul!

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Thea Fahlberg
stationschef@umeastudentradio.se