Schlagersnack 2.0

Evelina och Johannes sänder live från USR:s studio en gång i veckan och snackar Schlager.

EVELINA ENGANNE

Avsnitt 1

Schlagersnack från 9/2

(Livesänt!) Evelina Engman och Johannes Hjalmar välkomnar er till årets upplaga av Schlagersnack på USR! Efter första avsnittet står det klart att ingen kan melodifestivalen så bra som Johannes, att Victor Crone hade halva inne 2019 och att Evelina är ungefär en sexa. Självklart snackar vi också årets upplaga och taggar upp inför den andra deltävlingen i Linköping. Häng på vettja!

https://open.spotify.com/episode/3c4AdoLKMXIPdF2TM1ODpW?si=db86295f7182496b 

Avsnitt 2

Schlagersnack från 16/2

(Livesänt!) Under veckans avsnitt av Schlagersnack är det programledare i fokus! Vilka har egentligen varit bäst på att programleda melodifestivalen? Dessutom slängs Evelina och Johannes tillbaka i tiden… mera bestämt till Skellefteå Kraft Arena 2013!

https://open.spotify.com/episode/4kJbWdCCgR5PsUO79HXrc0?si=RMA1YKQ9TtWmqSZ1U_HA6w 

Avsnitt 3

Schlagersnack från 23/2

(Livesänt!) Johannes Mellokingen Hjalmar har fyllt 20 år! Och får en fantastisk present av Evelina! Det snackas också andraplatser, och specifikt sådana som kanske egentligen skulle vunnit. Och kommer Sverige representeras av två norrmän? Ja det återstår att se…
Avsnitt 4

Schlagersnack från 2/3

Himmel och pannkaka vilken bra sista deltävling det blev! Det diskuteras våtmarker, katt-carola och såklaaart loreen. Denna gudinna. Dessutom har Evelina skräddarsytt ett MELLOQUIZ till Johannes – lyssna och delta du med!
Avsnitt 5

Schlagersnack från 8/3

Ikoniska mellodeltagare!! Ja det finns ju hur många som helst. Johannes och Evelina listar upp några av dem, och pratar självfallet om semifinalen och den kommande… FINALEN!! Det blir kul, häng på!
Avsnitt 6

Schlagersnack från 23/3

(Livesänt!) Johannes och Evelina är tillbaka efter en kort tids ofrivilligt uppehåll! Hur bra var egentligen finalen på en skala? Vilka är de allra DÅLIGASTE bidragen genom historien? Och kanske framförallt, vilka låtar ska man spela under en förlossning?
Avsnitt 7

Schlagersnack från 29/3

(Livesänt!) Eurovisionperioden har officiellt startat! Ja vi vet att det är några veckor bort men vi behöver något som ger lite hopp i livet så att säga. Johannes och Evelina är också något övertrötta? Vilket skapar en helt magisk stämning i studion. Lyssna och njut! Eller låt bli för den delen.
Avsnitt 8

Schlagersnack från 5/4

(Livesänt!) Johannes och Evelina grottar ner sig i snackisar och skandaler från Eurovisions historia. Röstfusk, Jimmy Jump, flaggviftning och en del annat. Och hur kommer Loreens nummer egentligen att se ut i Liverpool? Det verkar oklart än så länge…
Avsnitt 9

Schlagersnack från 28/4

Jaha! Då glömde tröttmössorna spela in första tjugo minutrarna! Evelina och Johannes hoppar därför RASKT in i deras respektive topp-5-eurovision-låtar-någonsin-lista! Spoiler: de är otroligt oense. Blir det bråk? Ja det återstår att se….
Avsnitt 10

Schlagersnack från 3/5

(Livesänt!) Eurovision närmar sig med stormsteg och vi vet äntligen hur Loreens nummer kommer att se ut i Liverpool. Dessutom går Evelina och Johannes igenom bidragen från den första semifinalen där Loreen tävlar. Det bjuds på enhörningar, vattenpistoler och mycket mer…
Avsnitt 11

Schlagersnack från 10/5

(Livesänt!) Eurovision-veckan har officiellt dragit igång och semifinal 1 är avklarad. Johannes och Evelina går därmed igenom resterande bidrag och taggar upp inför den stora finalen på lördag. Blir det Loreen som vinner?
Avsnitt 12

Schlagersnack från 17/5

(Livesänt!) Grande Finale av Schlagersnack! Eurovision är över för i år och Johannes och Evelina summerar resultatet av årets upplaga. Dessutom siktar vi framåt mot nästa års Eurovision som kommer hållas i Sverige, vilken blir värdstaden och vilka blir programledarna? Och med det sagt säger vi tack för i år och tusen tack till alla som lyssnat!!!