EXIT Campus

Längtar du efter att upptäcka mer av Umeå? EXIT Campus arbetar för att du som student ska få ut det mesta av din studietid. Vi bjuder in till evenemang där du, tillsammans med oss och andra studenter, får följa med på turer. Ta en paus från plugget och vardagen, och upptäck mer av Umeå – tillsammans med EXIT Campus.

Vi som arbetar med EXIT Campus är studenter vid Umeå universitet.

Elina Flink, Manne Berggren Wiklund och Kristoffer Muregård

Långfärdsskridskor på Tavelsjö

Långfärdsskridskor på Tavelsjö

Fina vinterdagar spenderas bäst på långfärdsskridskor. Vi åkte till Tavelsjö för att göra just det. En perfekt dagsutflykt som är just lagom långt bort från campus för att du ska kunna komma undan från Universitetets alla måsten. Mot naturen, Exit Campus!

Bölesholmarna

Bölesholmarna

När det bjuds på fint höstväder så passar EXIT Campus på att bege sig ut på tur. Denna gång har vi besökt Bölesholmarna, tillsammans med ett härligt gäng umestudenter!

Utflykt till Klabböle

Utflykt till Klabböle

Mitt i höstrusket kommer vi på EXIT Campus med en ny video från en av våra utflykter till Klabböle för ett par veckor sedan. Mys ner er med en kopp te och njut av vyer från den tidiga Umeåhösten!

Skidutflykt på Nydalasjön

Skidutflykt på Nydalasjön

Den vita glittrande backen, isande vindar som kyler ner ansikte, fingrar och tår. Vi glider fram över vittäckt vatten. Helt oförberedd för att sommaren skulle ta fart. Så nu är vi här med vår första officiella video. En vintervideo, vi vet. Men vi tänker att när sommaren är som varmast kan det vara skönt att tänka tillbaka och svalka sig lite.

© Umeå studentradio 2018

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Max Emanuelsson
stationschef@umeastudentradio.se