Det står jag för S2

Hanna, Nadja och Sofia är tre studenter med mycket att säga. Varje vecka tar vi dedl av. temabaserade listor och sociala medier-spaningar. Följ med på en resa med massor av skratt, gråt och äventyr!

Följ oss på Instagram: @detstarjagfor

NADJA, HANNA, SOFIA

Avsnitt 1

Back and better

En ny säsong är igång och till Sofias nöje är Hannas dejtingliv på tapeten. Men att dejta är ingen dans på rosor och man kan lära sig av Nadja vad man inte bör säga på första dejten. På sociala medier delar några med sig av sina olyckliga låtar. Till ära av Beyoncés världsturné Renaissance diskuterar Sofia, Hanna och Nadja sina bästa Beyoncé-moments.
Avsnitt 2

Det är beef på riktigt

 
Hanna har en stor nyhet och Sofia har haft beef i Linköping. Kan det vara frigörande att tjafsa på klubben? Deep fake och AI är återigen ett hett samtalsämne. Hur lång tid kommer det ta innan robotarna ta över? Är man en gång en ’estetare’, alltid en ’estetare’? Det känner Nadja efter minnet från en nudist-dans som har satt djupa spår.
Avsnitt 3

Låt mig vara padelvärd

 
Hanna och Sofia ringer upp Nadja som är i Stockholm för att praktisera. Till Sofias förvåning är det mer arbete än att hälla upp kaffe till chefen. Att få ett jobb kan vara svårt och med sina erfarenheter från att gå på arbetsintervjuer diskuterar Hanna, Sofia och Nadja det krångliga rekryteringssystemet. Hur svårt ska det vara att få bli en padelvärd?
Avsnitt 4

Mina kusiner är skyldig mig skadestånd

 
Hanna och Sofia är återigen ensamma i poddstudion då Nadja fortfarande är på praktik. Sofia taggar till sin första finsittning och funderar över vad det är man egentligen kan förvänta sig. Blir det en Magic Mike-show eller blir det kanske att skratta åt de som sjunger på scen? Hanna och Sofia diskuterar barndomen och hur uppväxten med familjen har varit. Varför vill man egentligen gå på en Tinderdejt?
Avsnitt 5

Dejta dina kompisars ex

 
Sofia är inspirerad av den nya Bridgerton-serien och lägger fram varför hon skulle vara den bästa frun. Det kräver dock att man uppskattar hennes sätt att visa kärlek och kanske köper en Cola. Hanna, Sofia och Nadja diskuterar love language och PDA. Det blir ett dilemma i studion när Regelbokens koncept lånas. Finns det någon omständighet då det är okej att vara med ens kompis ex?