Sommarhälsning
juni 7, 2021

Sommarhälsning

En sommarhälsning från Umeå studentradios stationschef, Vilma Wikström

Publicerad: 2021-06-07

Sommarns dörr står på glänt och äntligen är värmen är här! Många av oss lämnar en kämpig distanstermin bakom oss som tyvärr inte inneburit den aktivitet i studion som vi är vana vid. Vissa är nu färdiga och ska påbörja det riktiga arbetslivet, till er vill jag rikta ett stort grattis! Andra kommer tillbaka i höst, för att fortsätta studier och engagemang på olika håll, kanske inom studentradion? Det ska bli kul! 

 

De senaste två, nästan tre terminerna har vi inom Umeå Studentradio gått på sparlåga. Vi är många som försökt och kämpat men som inte har kunnat göra det vi allra helst vill, på grund av restriktioner. I höst tar vi dock nya tag, för det är många som fortfarande vill och många som kommer finnas här när vi förhoppningsvis öppnar upp som vanligt igen.

Umeå Studentradio har i vår ingått ett samarbete med kårföreningen Medium! I och med detta kommer höstterminen föra med sig gemensamma event, fester och massa annat kul! Det är ett nytt kapitel för oss båda och vi tar det tillfället i akt att trycka på boost-knappen åt varandra.

 

 

Till alla engagerade, medlemmar och lyssnare vill jag önska en härlig och varm sommar med massor av bad, god mat och långa ljusa kvällar. Vi ses i September!

 

/Vilma Vikström, Stationschef

 

 

© Umeå studentradio 2020

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Vilma Wikström
stationschef@umeastudentradio.se