Julhälsning från stationschefen
Umeå Studentradion nya stationschef Vilma Wikström skickar en julhälsning till alla medlemmar. Ring in det nya och ring ut det gamla….
december 13, 2020

Julhälsning från stationschefen

En julhälsning från Umeå studentradios nya stationschef, Vilma Wikström

Publicerad: 2020-12-13

Ring in det nya och ring ut det gamla….

Så lyder de kända orden av Alfred Tennyson från 1889. Dessa ord har väl i modern tid aldrig haft så stor betydelse som nu, åtminstone aldrig under min livstid. Det senaste året har slitit och tärt på hela samhället och universitets-livet har inte undantagits från det, inte heller Umeå studentradio. Om ni visste hur mycket styrelse och ledning kämpar för att få organisationen att gå runt, med bland annat medlemsrekrytering och uppstart för nytt och kul material. Det har inte varit enkelt med tanke på osäkerheten kring alla restriktionerna och samtidigt att alltid försöka prioritera alla medlemmars säkerhet och trygghet.

För mig betyder studentradion väldigt mycket. Jag ser det inte bara som ett studentmedium utan en riktigt nyhetsplattform med stora möjligheter för oss som vill göra och publicera så kallad content. Jag vill därför tacka alla som fortsätter trots de krångliga omständigheterna och ganska oklara beskeden från våra beslutsfattare.

Under 2020 har jag också fått uppdraget, som ny stationschef, att göra det jag kan för vår fina organisation. Det arbetet har bara börjat och jag ser mycket fram emot ljusare tider och förhoppningen att snart kunna bottna i pandemins vågor. Under hösten har arbetet för en ny ledning påbörjats och nästa termin kommer en presentation av våra nya avdelningschefer. Detta hade inte varit möjligt utan den avgående ledningen som gör ett fantastiskt jobb. Förhoppningsvis ska nya ledningsgruppen och vår nya styrelse, som också tillsattes under hösten, kunna komma tillbaka till universitetet och studion efter jul- och nyårsfirandet.

Tills dess vill jag önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år, samt lycka till vid vaccineringen.

© Umeå studentradio 2020

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Vilma Wikström
stationschef@umeastudentradio.se