Squashpodden

Vid första anblick kan Squash misstolkas som en simpel sport. Detta är dock inte fallet. Squash är en livsåskådning och i Squashpodden diskuterar Calle Nordlander och Fredrik Berggren kring detta högst intressanta ämne med ypperligt understöd från Squashpoddens producent Victor Bäckström.
Calle Nordlander, Fredrik Berggren och producent Victor Bäckström
Avsnitt 1

Calle Har En Svacka

I det första avsnittet av Squashpodden presenterar vi världens bästa sport, talar om Calles svacka och knyter an squashen till livet.
Avsnitt 2

Röka Cigg i Halvlek

I det andra avsnittet pratar vi om varför man alltid ska må lite piss, den perfekta squashlunchen och om Fredriks borde kallas kingslayer på plan.
Avsnitt 3

Mountainblast & Pungfläktar

Veckans avsnitt är mer faktatungt med en grundläggande analys av SVTs öppna arkiv, träningens påverkan på hjärnan och vad den blå Poweraiden faktiskt betyder för mänskligheten.
Avsnitt 4

Bakisbibeln

I avsnitt fyra av Sqaushpodden reder vi ut sportens mäktiga historia samt så presenterar vi det hemliga receptet för att bota en redig bakfylla!
Avsnitt 5

Gear

Som namnet avslöjar så handlar veckans avsnitt från Squashpodden om gear. Ämnet ligger oss varmt om hjärtat och därför blir diskussionen intensiv!
Avsnitt 6

Toast Ho-Lars Larson

Avsnitt 6 av Squashpodden är fullsmockat med ämnen. Vi komponerar ihop en förrätt värdig squashpodden, vi diskuterar kring hur bedrövligt det är att squash inte är med i OS, obehagliga danskar, ubåtar, vindsurfingbrädor, kavajar och parfym.
Avsnitt 7

Squashpodden inv. 2025

I Veckans avsnitt går snacket kring kungliga turneringar som finns inom squashvärlden vilket sedan leder till en exakt plan av den egna Squashpodden invitational 2025!!
Avsnitt 8

Yran + Q&A

I veckans avsnitt snackar vi kopplingar mellan brännboll och squash samt besvarar era lyssnares frågor. Mycket nöje!

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Thea Fahlberg
stationschef@umeastudentradio.se