Skogistimmen

Allt en kan tänkas behöva veta om skog och skogis.

Medverkande: Ellika Hermansson och Axel Sjödin
Avsnitt 1

Avsnitt Ett

Avsnitt ett av den efterlängtade radioshowen där en får lära sig allt om Skogis. Vi presenterar oss själva och vad ’skogis’ är från grunden.
Avsnitt 2

Avsnitt Två

Andra veckans skogistimme erbjuder på spännande insikt i hur veckor kan se ut, tekniksnack och djupa diskussioner om efterfester. Skogisquizet är tillbaka med en utmanande fråga och korrespondenten Clara har spännande spaningar från förra veckans torsdagspub
Avsnitt 3

Avsnitt Tre

I veckans avsnitt diskuterades det kring invasiva arter och kring veckans händelser på skogis. Vi får höra från den första någonsin pristagaren i skogisquizet och mycket annat!
Avsnitt 4

Avsnitt Fyra

I veckans avsnitt gästas studion av vinnaren från Skogisquizet och hon delar med sig av historier från sin tid på skogis. Dessutom pratas det om fina minnen från välkomstsittningen och mycket, mycket annat.
Avsnitt 5

Avsnitt Fem

Veckans avsnitt bjuder på spännande diskussioner, insikter och händelser från skogislivet. Pristagaren från förra veckans skogisquiz är i studion och bjuder på historier från sitt kårliv och studier. Kommande veckans händelser rapporteras och veckans fråga leder till heta diskussioner. Allt det och mycket mer!
Avsnitt 6

Avsnitt Sex

I veckans avsnitt gästar en jägmästarstudent studion som tidigare suttit som skattmästare i studentkåren och har nu börjat läsa på avancerad nivå nere i Uppsala. Han berättar om skogsmaskiner och om en väldigt speciell mopedtur. Det och mycket annat!

© Umeå studentradio 2019

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Felicia Nilsson
stationschef@umeastudentradio.se