Lill-lördag med Lampinen & Lind

Halva veckan har gått och helgen nalkas, häng med oss när vi snackar om allt mellan himmel och jord. Kom det blir kul!
Anna Lampinen & Lovisa lind
 

Avsnitt 1

Anna, Lovisa och Maja inleder hösten med att snacka Paradise Hotell och tipsa om studentmat!
 

Avsnitt 2

Anna och Lovisa får besök av Julia! Det kommer snackas allt från vem den optimala partnern i Amazing Race är, till vad som hänt under insparksveckorna!
 

Avsnitt 3

I dagens avsnitt blir Anna och Lovisa blir gästade utav Albin. Det blir snack om allt från hur Albin egentligen fick sin potatismos tröja, till Annas bokförbud som barn. Häng med, det blir kul!
 

Avsnitt 4

Lovisa och Anna gästas av Greta! Det kommer snackas helgens bravader, tvångstankar och massa annat. Häng med, det blir kul!
 

Avsnitt 5

I dagens avsnitt kommer Hilda och Elsa och gästar, det kommer bjudas på snack om varför alla valde att flytta till Umeå, hur det är att jobba som Au-Pair och massa mer! Häng med, det blir kul!

Avsnitt 6

I dagens avsnitt så gästar Magdalena och Ella studion, massa saker kommer snackas om! Allt från halloween till hur Ella smälte sin brödrost? Häng med, det blir kul!

Avsnitt 7

I dagens avsnitt så gästas Anna och Lovisa av Carl-Johan. Massa saker kommer pratas om och Carl-Johan har tagit med sig ett spel! Häng med, det blir kul!

Avsnitt 8

I dagens avsnitt så kommer Club Harem till studion, det kommer snackas allt från hur det är att jobba med stand-up till skillnaden mellan scenerna i Umeå och i de större städerna. Häng med, det blir kul!

Avsnitt 9

I dagens avsnitt kommer Lukas och gästar! Hur är det egentligen att bo i kollektiv? Vad är skillnaden mellan Sverige och Schweiz? Det och massa mer kommer ni kunna lyssna på i dagens avsnitt. Det blir kul, häng med!

Avsnitt 10

I dagens avsnitt så kommer Hanna-Louise och Julia och gästar! Tjejerna kommer prata om relationer och kärlek. Häng med!

Avsnitt 11

I dagens avsnitt så kommer Nils äntligen och gästar! Det kommer snackas om hur det är att plugga till lärare, hur Anna och Nils gymnasietid var och vart man kan köpa den bästa nötknäckaren. Häng med, det blir kul!

© Umeå studentradio 2019

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Felicia Nilsson
stationschef@umeastudentradio.se