Hur Fan Hamnade Vi Här?

Tre studenter från olika delar av landet, Stockholm, Gävle och Skellefteå, kommer i denna podd diskutera sina olika syner på allt mellan himmel och jord. Följ med på denna resa där de lär sig mer om varandra och sig själva i strävan efter att ta reda på hur fan de hamnade här.
Rasmus weinemo, Benjamin Eisenberg & johan bränberg.
Avsnitt 1

Pilot

Gänget radar upp fem saker som kännetecknar deras hemstäder, samt berättar om sina första dagar på universitetet.
Avsnitt 2

Björkstaden

Grabbarna listar olika saker som kännetecknar Umeå, presenterar lokala nyheter från deras egna hemstäder samt berättar om första gången de flyttade hemifrån. Det uppstår även en het diskussion kring Skalmans mat- och sovklocka.
Avsnitt 3

Lovande dejtingtips

Podden gästas av Lova som kommer från Dorotea. Hon berättar lite om sin hemstad och snackar även kärlek och dejting med Rasmus och Benjamin medan Johan är trött och bakfull och bidrar till diskussionen lite då och då.
Avsnitt 4

Det glada 10-talet

I detta avsnitt tittar gänget tillbaka på det gångna 2010-talet. De listar årtiondets märkvärdiga händelser, favoritfilmer, favoritmusik med mera. Allt det goda, det onda och det fula som 10-talet erbjudit diskuteras här. De ger även sina synpunkter på nyårslöften och berättar om sin första dag på det nya decenniet.
Avsnitt 5

Åre You There?

Podden gästas av Frida som är med för att snacka om gängets äventyr i Åre under Skiweek. Det blir spännande historier om borttappade nycklar, folk som går vilse i skogen och studenter som druckit lite för mycket. Det ges också tips på vad man bör göra och inte göra när man är på Skiweek.
Avsnitt 6

Vem fan är du?

I detta avsnitt spelar grabbarna en frågesport för att se hur bra de egentligen känner varandra. Vilken dokusåpa skulle de helst vilja vara med i? Vad skulle de aldrig vilja göra på en dejt? Vem vill de ska spela dem i en biografi om deras liv? Detta och mycket mer. Benji kommer också ut som furry.
Avsnitt 7

Höjdpunkter från World College Radio Day

I detta extra speciella bonusavsnitt får ni höra några utdrag ur Umeå studentradios 24-timmar långa sändning på World College Radio day den 2:a Oktober där HFHV-gänget medverkade. 01:26-11:34 Rasmus, Johan och Anna pratar Paradise Hotel, horoskop och One Direction. 11:34-35:52 Rasmus och Johan pratar om Benjamins svek, Batmanfilmer och The Beatles. De gästas dessutom av några Hollywoodstjärnor.
36:25-55:47 Benjamin och Frida diskuterar relationsdilemman, hissar och dissar, samt turn-ons och turn-offs.
56:34-1:12:20 Rasmus, Johan, Benjamin och Josef har fyllesnack.
1:12:20-1:26:26 Fyllesnacket fortsätter men Josef har ersatts av Frida.

© Umeå studentradio 2020

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Vilma Vikström
stationschef@umeastudentradio.se