Hur Fan Hamnade Vi Här?

Tre studenter från olika delar av landet, Stockholm, Gävle och Skellefteå, kommer i denna podd diskutera sina olika syner på allt mellan himmel och jord. Följ med på denna resa där de lär sig mer om varandra och sig själva i strävan efter att ta reda på hur fan de hamnade här.
Rasmus weinemo, Benjamin Eisenberg & johan bränberg.
Avsnitt 1

Pilot

Gänget radar upp fem saker som kännetecknar deras hemstäder, samt berättar om sina första dagar på universitetet.
Avsnitt 2

Björkstaden

Grabbarna listar olika saker som kännetecknar Umeå, presenterar lokala nyheter från deras egna hemstäder samt berättar om första gången de flyttade hemifrån. Det uppstår även en het diskussion kring Skalmans mat- och sovklocka.

Avsnitt 3

Lovande dejtingtips

Podden gästas av Lova som kommer från Dorotea. Hon berättar lite om sin hemstad och snackar även kärlek och dejting med Rasmus och Benjamin medan Johan är trött och bakfull och bidrar till diskussionen lite då och då.

Avsnitt 4

Det glada 10-talet

I detta avsnitt tittar gänget tillbaka på det gångna 2010-talet. De listar årtiondets märkvärdiga händelser, favoritfilmer, favoritmusik med mera. Allt det goda, det onda och det fula som 10-talet erbjudit diskuteras här. De ger även sina synpunkter på nyårslöften och berättar om sin första dag på det nya decenniet.

© Umeå studentradio 2019

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Felicia Nilsson
stationschef@umeastudentradio.se