Halvtidssnack

Halvtidssnack är en fotbollspodcast av Adam Segerdahl och Filip Elofsson. Med svepande blick över fotbollsvärlden kommer vi att välja ut intressanta händelser och diskutera, analysera och fördjupa oss i dessa. Med en göteborgare och en dalmas vid rodret blir det sällan fel

Adam Segerdahl & Filip Elofsson

Avsnitt 1

Pilotavsnitt

I veckans avsnitt snackar vi om Zlatans dominans, guldpojken Håland, Uniteds ineffektiva anfallare och Umeås kollaps. Det blir jävligt skoj, häng på!

Avsnitt 2

Grazie, Diego

Zlatan till landslaget, Jürgen Klopps utbrott och självklart Diego Maradona.

Avsnitt 3

Arsenals haveri

I veckans avsnitt gästas Halvtidssnack av Emil Wikström. Vi sammanfattar årets upplaga av Allsvenskan och diskuterar Arsenals svaga insatser i Premier League. Kommer londonlaget kunna hämta sig?

Avsnitt 4

Ovisst och vanskött

I veckans avsnitt diskuteras ovissa toppstriden i Premier League, toppmatcherna som fortsätter ha låg energi och Barcelonas vanskötsel.

Avsnitt 5

Back to back

I veckans avsnitt diskuterar vi Liverpool chanser att försvara ligatiteln, det ständigt ifrågasatta VAR och Messis påverkan på sina lagkamrater. Vi passar även på att hylla svenskarnas dunderhelg, det vill ni inte missa!

Avsnitt 6

Superduon

I veckans avsnitt diskuterar vi om att Leicester borde betraktas som en toppklubb i Premier League, den ständiga kritiken mot Lindelöf och Citys titelavgörande. Vi diskuterar även Inters superduo offensivt och Serie A:s spännande avslutning. In och lyssna!

Avsnitt 7

Diktera Matchtempot

Veckans avsnitt fokuserar på Alexander Isaks superform i La Liga och det mycket uppsnackade derby della Madoninna. Vi diskuterar även top 4 placeringarna i Premier League, Jürgen Klopps gnäll och hyllar sedan en annan glödhet anfallsduo i Serie A. Lyssna! Lyssna! Lyssna!

Avsnitt 8

Marek Hamsiks jacka

I veckans avsnitt pratar vi om den sensationella värvningen av Marek Hamsik till Allsvenskan. Vi diskuterar även helgens heta derbyn och Gareth Bales nytändning i Tottenham. Det och mycket finns att hämta i dagens avsnitt. In och lyssna!

Avsnitt 9

Jannes dilemma

I veckans avsnitt går vi som vanligt igenom helgen som varit. I England var det North London derby, i Italien klättrar Juve i tabellen och i Spanien lever titelstriden. Vi djupdyker även i den kommande landslagsuttagningen. In och lyssna!

Avsnitt 10

Presskonferens med stort P

I veckans avsnitt diskuterar vi Zlatan och Jannes presskonferens inför VM-kvalet. Självklart går vi även igenom helgen som har varit där Uniteds nederlag kontra Barcelonas uppvisning är i fokus. In och lyssna!

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Astrid Einarsson
stationschef@umeastudentradio.se