Halvtidssnack

Halvtidssnack är en fotbollspodcast av Adam Segerdahl och Filip Elofsson. Med svepande blick över fotbollsvärlden kommer vi att välja ut intressanta händelser och diskutera, analysera och fördjupa oss i dessa. Med en göteborgare och en dalmas vid rodret blir det sällan fel
Adam Segerdahl & Filip Elofsson
Avsnitt 1

Pilotavsnitt

I veckans avsnitt snackar vi om Zlatans dominans, guldpojken Håland, Uniteds ineffektiva anfallare och Umeås kollaps. Det blir jävligt skoj, häng på!
Avsnitt 2

Grazie, Diego

Zlatan till landslaget, Jürgen Klopps utbrott och självklart Diego Maradona.
Avsnitt 3

Arsenals haveri

I veckans avsnitt gästas Halvtidssnack av Emil Wikström. Vi sammanfattar årets upplaga av Allsvenskan och diskuterar Arsenals svaga insatser i Premier League. Kommer londonlaget kunna hämta sig?
Avsnitt 4

Ovisst och vanskött

veckans avsnitt diskuteras ovissa toppstriden i Premier League, toppmatcherna som fortsätter ha låg energi och Barcelonas vanskötsel.

Avsnitt 5

Back to back

I veckans avsnitt diskuterar vi Liverpool chanser att försvara ligatiteln, det ständigt ifrågasatta VAR och Messis påverkan på sina lagkamrater. Vi passar även på att hylla svenskarnas dunderhelg, det vill ni inte missa!

Avsnitt 6

Superduon

I veckans avsnitt diskuterar vi om att Leicester borde betraktas som en toppklubb i Premier League, den ständiga kritiken mot Lindelöf och Citys titelavgörande. Vi diskuterar även Inters superduo offensivt och Serie A:s spännande avslutning. In och lyssna!

Avsnitt 7

Diktera Matchtempot

Veckans avsnitt fokuserar på Alexander Isaks superform i La Liga och det mycket uppsnackade derby della Madoninna. Vi diskuterar även top 4 placeringarna i Premier League, Jürgen Klopps gnäll och hyllar sedan en annan glödhet anfallsduo i Serie A. Lyssna! Lyssna! Lyssna!

© Umeå studentradio 2020

Adress

Samhällsvetarhuset S107
Umeå universitet
Box 7652 Umeå

Ansvarig utgivare

Vilma Wikström
stationschef@umeastudentradio.se