UMEÅ STUDENTRADIO FÖR MUSIKHJÄLPEN 2017!

Umeå Studentradio vill tacka för ett fantastiskt insamlingsår. Tillsammans med Umeå Studentkår, Umeå Medicinska Studentkår och NKT samlade Umeå Studentradio och Umeåstudenterna ihop mer än vad vi någonsin vågat hoppas på.

Vi är stolta över oss själva, och ödmjukt tacksamma till alla våra gäster och artister, ni som skänkt till vår auktion och framförallt ALLA ni som bidragit med pengar till våra olika insamlingar!

Tack för att ni tagit ställning till barnsexhandeln. Tack för att ni ville hjälpa göra världen lite bättre. TACK!

Ungefär så mycket samlade Umeåstudenter för Musikhjälpen in 2017.

Om Umeå studentradio för Musikhjälpen 2017
För sjätte året i rad har Umeå Studentradio sänt radio under den bästa veckan på året – Musikhjälpenveckan! Umeå Studentradio har i flera år engagerat sig i Musikhjälpen och extra tacksamma var vi i år då glasburen ställdes upp på vårt torg här i Umeå. Under hela veckan har studentradion sänt radio i över 65 timmar från lokalen i Universum.

Vi vill passa på tacka alla som besökt oss under veckan: De grymma artisterna; Sara Idani, Snösvänget, Femöresvagnen, Dennis Kalla, On the Cinnamon, Happy State, Paarks och Duschpalatset. Våra fantastiska radiogäster; Peter Andersson, Erik Moberg, Pärlek, Viktor Vestling, Anna Borgström – NetClean och Gunnar Rydin – Out of Ashes. Vi vill dessutom tacka våra generösa sponsorer; ICA Ålidhem, Röda Korset, On The Mend, Mediaplanering, Studiefrämjandet och kårhuset Skogis!

Tack för att ni hjälpt bidra till årets Musikhjälpen. Tack för att ni vet att BARN INTE ÄR TILL SALU!

Så mycket samlade USR för Musikhjälpen in 2016.

Om Umeå studentradio för Musikhjälpen 2016

För femte året i rad anordnar Umeå studentradio en insamling till förmån för Musikhjälpen. Med hjälp av radiosändningar, auktioner, live-artister och skramlande med bössor samlade vi in 37 000 kronor förra året! I år sänder står vi den 13 december i Lindellhallen på universitetet och sänder från studion mellan 09-20. Temat är ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”. Vi kommer bjuda på härlig radio, härligt mingel och fantastisk musik!

Starta ett initiativ

 

Vi behöver fler initiativ med oss på tåget! Ska du ordna en fest? Eller är kanske du och din förening sugna på att anordna något? Blås upp ballonger, skriv ihop ett musikquiz, och uppmana folk att donera till den elektroniska insamlingsbössan. Genom att starta egna initiativ är du med och hjälper till i insamlingen med Umeå studentradio för Musikhjälpen och för rätten att barn i krig ska få gå i skolan.

Hör av er till usrformusikhjalpen@umeastudentradio.se. Inget engagemang är för litet eller för stort och möjligheterna är många!

Följ Umeå Studentradio för Musikhjälpen på Facebook

 

Om Umeå studentradio för Musikhjälpen 2015

 

För fjärde året i rad anordnar Umeå studentradio en insamling till förmån för Musikhjälpen. Med hjälp av radiosändningar, auktioner, live-artister och skramlande med bössor samlade vi in 59 000 kronor förra året! I år sänder vi 18-19 december från Utopia-gallerian och temat är ”Ingen ska behöva fly undan klimatet”. Vi kommer bjuda på härlig radio och en del ur den fina lokala musikscen Umeå erbjuder!

Så mycket samlade USR för Musikhjälpen in 2015.

Så många artister deltog i USR för Musikhjälpen 2015.

Inspelningar från USR för Musikhjälpen 2014

Missade du Musikhjälpen? Nu kan du lyssna på allt innehåll från USR för Musikhjälpen 2014 här på webbplatsen.

Musikhjälpens sponsorer 2015