Så mycket samlade USR för Musikhjälpen in 2016.

 
 
Om Umeå studentradio för Musikhjälpen 2016

För femte året i rad anordnar Umeå studentradio en insamling till förmån för Musikhjälpen. Med hjälp av radiosändningar, auktioner, live-artister och skramlande med bössor samlade vi in 37 000 kronor förra året! I år sänder står vi den 13 december i Lindellhallen på universitetet och sänder från studion mellan 09-20. Temat är ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”. Vi kommer bjuda på härlig radio, härligt mingel och fantastisk musik!

Starta ett initiativ

 

Vi behöver fler initiativ med oss på tåget! Ska du ordna en fest? Eller är kanske du och din förening sugna på att anordna något? Blås upp ballonger, skriv ihop ett musikquiz, och uppmana folk att donera till den elektroniska insamlingsbössan. Genom att starta egna initiativ är du med och hjälper till i insamlingen med Umeå studentradio för Musikhjälpen och för rätten att barn i krig ska få gå i skolan.

Hör av er till usrformusikhjalpen@umeastudentradio.se. Inget engagemang är för litet eller för stort och möjligheterna är många!

Följ Umeå Studentradio för Musikhjälpen på Facebook

 

Om Umeå studentradio för Musikhjälpen 2015

 

För fjärde året i rad anordnar Umeå studentradio en insamling till förmån för Musikhjälpen. Med hjälp av radiosändningar, auktioner, live-artister och skramlande med bössor samlade vi in 59 000 kronor förra året! I år sänder vi 18-19 december från Utopia-gallerian och temat är ”Ingen ska behöva fly undan klimatet”. Vi kommer bjuda på härlig radio och en del ur den fina lokala musikscen Umeå erbjuder!

Så mycket samlade USR för Musikhjälpen in 2015.

Så många artister deltog i USR för Musikhjälpen 2015.

Inspelningar från USR för Musikhjälpen 2014

Missade du Musikhjälpen? Nu kan du lyssna på allt innehåll från USR för Musikhjälpen 2014 här på webbplatsen.

Musikhjälpens sponsorer 2015